Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 630g4570kcal7.5g2.5g512.2g0g
Sokeri 918g3726kcal0g917.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu468g590kcal51.5g1.4g42.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai540g1890kcal64.8g383.4g11.3g16.2g
Leivinjauhe 54g95kcal2.8g20.4g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g66kcal0.6g14.3g0.6g0g
Banaani, kuorittu 1332g1159kcal14.1g243.8g5.3g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g24191kcal282.6g3165.8g1143g81g
Valittu annoskoko3960g12095kcal141.3g1582.9g571.5g40.5g
Annoskoko puolitettuna1980g6048kcal70.7g791.5g285.8g20.3g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586