Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka946g3310kcal123g643.2g3.8g35.9g
Ruisjauho Pirkka280g855kcal27.2g171g5.6g42g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g21g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)701g210kcal7g28g2.8g1.4g
Kebablastu 300g, pouttu526g1314kcal78.8g26.3g99.8g5.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g490g294kcal2g73.6g0.5g6.9g
Pizzajuusto, valio263g893kcal65.7g0g68.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7924g14373kcal607.4g1884.2g431.6g183g
Valittu annoskoko3962g7187kcal303.7g942.1g215.8g91.5g
Annoskoko puolitettuna1981g3593kcal151.9g471.1g107.9g45.8g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029