Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai590g2065kcal70.8g418.9g12.4g17.7g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Sokeri 500g2030kcal0g499.5g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1920g858kcal3.6g180.9g1.9g34.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7930g14818kcal281g2273.2g489.2g104.8g
Valittu annoskoko3965g7409kcal140.5g1136.6g244.6g52.4g
Annoskoko puolitettuna1983g3705kcal70.3g568.3g122.3g26.2g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254