Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g321g2344kcal3.2g3.2g256.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 626g2148kcal63.8g438.2g7.5g21.9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 321g276kcal10g14.1g19.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g546g111kcal3.3g20.7g1.6g7.6g
Oliivi kivetön musta rainbow161g289kcal1g9.2g27.3g0g
Katkarapu 642g439kcal92.7g0g7.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%642g1027kcal17.3g17.3g96.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 321g1216kcal89.5g0g96.3g0g
Muna, annos 60g385g338kcal29.1g3.2g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g16378kcal620g1012.6g1071g59g
Valittu annoskoko3968g8189kcal310g506.3g535.5g29.5g
Annoskoko puolitettuna1984g4095kcal155g253.2g267.8g14.8g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460