Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g1281g1562kcal286.8g0g45.5g0g
Porkkana 160g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g800g40kcal1.3g1.5g3.2g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1601g400kcal20.8g67.2g3.2g0g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.9g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g4718kcal635.4g181g149.2g29.2g
Valittu annoskoko3968g2359kcal317.7g90.5g74.6g14.6g
Annoskoko puolitettuna1984g1180kcal158.9g45.3g37.3g7.3g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234