Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g321g1090kcal27.3g230.9g5.8g22.4g
Kesäkurpitsa802g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)200g22kcal2.2g2.2g0.4g2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 802g827kcal27.7g144.3g8.5g23.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1202g421kcal12g83g6g16.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g321g65kcal1.9g12.2g1g4.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)321g577kcal73.7g0g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g6277kcal296g985.2g104.4g149g
Valittu annoskoko3968g3139kcal148g492.6g52.2g74.5g
Annoskoko puolitettuna1984g1569kcal74g246.3g26.1g37.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349