Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g345g1346kcal0g338.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 173g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g3450g1001kcal31.1g186.3g13.8g79.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7936g4693kcal62.2g1048.8g27.6g158.8g
Valittu annoskoko3968g2346kcal31.1g524.4g13.8g79.4g
Annoskoko puolitettuna1984g1173kcal15.6g262.2g6.9g39.7g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325