CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 69g225kcal7.3g41.7g1.5g6.8g
Kauralese 6.7g24kcal1.2g3.1g0.5g1.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Arla Apetina Feta 3%50g55kcal9g1g1.5g0g
Paprika vihreä 25g5.3kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Pinaatti 13g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti 38g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 38g86kcal8.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g1128kcal55.4g109.4g46g22.2g
Valittu annoskoko397g564kcal27.7g54.7g23g11.1g
Annoskoko puolitettuna199g282kcal13.9g27.4g11.5g5.6g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327