Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g113g631kcal7.3g64.2g4.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl28g101kcal0.6g0.8g10.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g141g169kcal4.6g5.2g14.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g85g29kcal0.8g3.4g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g1883kcal26.6g152.8g60g6.2g
Valittu annoskoko397g941kcal13.3g76.4g30g3.1g
Annoskoko puolitettuna199g471kcal6.7g38.2g15g1.6g
Arvot/100g100g237kcal3.3g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418