Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 117g259kcal20.4g0g19.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 205g37kcal1.1g5.1g0.8g1.4g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss12g39kcal2.6g0g3.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 58g193kcal1.2g1.8g20.4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g5.8g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g1100kcal54.4g13.8g92g2.8g
Valittu annoskoko397g550kcal27.2g6.9g46g1.4g
Annoskoko puolitettuna199g275kcal13.6g3.5g23g0.7g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134