Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Kesäkurpitsa117g20kcal0.5g2.9g0.7g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha79g131kcal15g0g7.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g436kcal33g27.8g21.4g10g
Valittu annoskoko397g218kcal16.5g13.9g10.7g5g
Annoskoko puolitettuna199g109kcal8.3g7g5.4g2.5g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515