Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai125g461kcal6.2g39.9g31.2g2.5g
Pinaattipakaste 150g47g6.5kcal0.9g0.2g0.2g0.6g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 62g187kcal11.2g0.7g15.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots16g97kcal4.5g2g8.6g0.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 62g54kcal1.9g2.7g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu37g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1736kcal62g93g125.6g9.8g
Valittu annoskoko398g868kcal31g46.5g62.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna199g434kcal15.5g23.3g31.4g2.5g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218