Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g31g109kcal1.9g23.7g0.5g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g502kcal27g67.4g11.4g7.6g
Valittu annoskoko397g251kcal13.5g33.7g5.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna199g126kcal6.8g16.9g2.9g1.9g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943