Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g94g19kcal2.3g1.1g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska, 1 prk167g45kcal1g8.8g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 1.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g583kcal47g24.4g32.2g7g
Valittu annoskoko398g291kcal23.5g12.2g16.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna199g146kcal11.8g6.1g8.1g1.8g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267