Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g67g233kcal12g39.3g2.6g4g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl93g108kcal20.3g0g3g0g
Pekoni (Dulano)42g107kcal7.5g1.3g7.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g67g13kcal0.9g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g4.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 83g28kcal2.5g4.1g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1178kcal89.4g96.4g46.8g9g
Valittu annoskoko398g589kcal44.7g48.2g23.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna199g295kcal22.4g24.1g11.7g2.3g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360