Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio188g122kcal18.7g7.9g0.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 60g25kcal5.9g0.2g0.1g0g
Mansikka 150g70kcal0.8g12.6g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g434kcal50.8g41.4g2g5.8g
Valittu annoskoko398g217kcal25.4g20.7g1g2.9g
Annoskoko puolitettuna199g109kcal12.7g10.4g0.5g1.5g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191