KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 23g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl37g32kcal0.5g1.6g2.6g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g66g72kcal11.8g1g2.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g28g70kcal5.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g536kcal42g36.6g23.2g10g
Valittu annoskoko398g268kcal21g18.3g11.6g5g
Annoskoko puolitettuna199g134kcal10.5g9.2g5.8g2.5g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146