Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g83g27kcal2.7g4.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g6.2g41kcal0g0g4.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki52g29kcal4.4g2.6g0.1g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g21g17kcal4.2g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Oltermanni 17%43g115kcal12.8g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1003kcal71.8g98.8g34.2g4.2g
Valittu annoskoko398g502kcal35.9g49.4g17.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna199g251kcal18g24.7g8.6g1.1g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339