Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)4g22kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai41g143kcal4.9g29g0.9g1.2g
Sokeri27g108kcal0g26.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu72g91kcal7.9g0.2g6.5g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus19g60kcal2.1g12g0.3g1.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen235g78kcal7.8g11.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1003kcal45.4g158.4g20.2g5.4g
Valittu annoskoko398g502kcal22.7g79.2g10.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna199g251kcal11.4g39.6g5.1g1.4g
Arvot/100g100g126kcal5.7g19.9g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230