Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 31g100kcal7.6g14.3g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Juuriselleri 42g13kcal0.5g1.9g0.1g1.3g
Herne, pakaste (rainbow)63g53kcal3.7g9.4g0g1.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl63g53kcal0.9g2.7g4.4g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g16g23kcal2.8g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g508kcal31.8g59.2g14g12.8g
Valittu annoskoko398g254kcal15.9g29.6g7g6.4g
Annoskoko puolitettuna199g127kcal8g14.8g3.5g3.2g
Arvot/100g100g64kcal4g7.4g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520