Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 150g340kcal24g0.8g27g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 63g58kcal9.9g1.6g1.3g0g
Tonnikala vedessä 88g92kcal19.7g0g1.3g0g
Herkkusieni säilyke 63g11kcal1.3g0.1g0.2g1.5g
Kermajuusto (Pohjanpoika)28g110kcal6.8g0.6g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1310kcal123.6g6.2g87.8g3g
Valittu annoskoko398g655kcal61.8g3.1g43.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna199g328kcal30.9g1.6g22g0.8g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830