Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2000g1095kcal31.8g262.2g3.4g17g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g400g1440kcal112g7.6g104g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g400g400kcal76g3.6g9.6g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen60g432kcal0g0g48g0g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7942g9790kcal590.6g657.2g542.2g72.2g
Valittu annoskoko3971g4895kcal295.3g328.6g271.1g36.1g
Annoskoko puolitettuna1986g2448kcal147.7g164.3g135.6g18.1g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576