Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g454g127kcal2.7g27g0.9g11.4g
Lehtiselleri 175g22kcal2g1.9g0.3g1.7g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow2795g559kcal28g97.8g11.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g245g245kcal9.8g48.9g1g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g25g28kcal0.2g5.6g0g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g3117kcal94.6g418g125.8g34g
Valittu annoskoko3976g1558kcal47.3g209g62.9g17g
Annoskoko puolitettuna1988g779kcal23.7g104.5g31.5g8.5g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063