Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g1401g2382kcal126.1g119.1g154.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1576g946kcal23.6g204.9g1.6g14.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)35g315kcal0g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Ruokakerma Valio 5%701g420kcal8.4g19.6g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g8269kcal323g712.4g452.4g37.4g
Valittu annoskoko3976g4135kcal161.5g356.2g226.2g18.7g
Annoskoko puolitettuna1988g2067kcal80.8g178.1g113.1g9.4g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583