Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)698g4398kcal0g0g488.6g0g
Sokeri 475g1927kcal0g474.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22.1g0g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Maissitärkkelys 156g557kcal0.5g134.5g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1270g4359kcal129.5g889.3g15.2g44.5g
Soijamaito (alpro soja)279g137kcal10.3g10.3g6.1g0g
Mansikkahillo 321g727kcal1.8g173.2g0.3g2.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)112g704kcal0g0g78.2g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu123g43kcal0.6g10.4g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g503g2010kcal0g502.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g29959kcal287.2g4445.8g1179.8g95g
Valittu annoskoko3976g14980kcal143.6g2222.9g589.9g47.5g
Annoskoko puolitettuna1988g7490kcal71.8g1111.5g295g23.8g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423