Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1866g6343kcal37.3g56g653g0g
Sokeri 198g805kcal0g198g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja933g1493kcal68.1g149.2g65.3g0g
Lakka933g392kcal13.1g72.8g4.7g34.5g
Liivate 47g163kcal39.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g18389kcal316.8g952g1446g69g
Valittu annoskoko3976g9195kcal158.4g476g723g34.5g
Annoskoko puolitettuna1988g4597kcal79.2g238g361.5g17.3g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843