Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1405g1770kcal154.5g4.2g126.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 316g135kcal10.7g15.2g3.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen703g141kcal4.2g26.7g2.1g9.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1054g580kcal16.9g138.9g1.8g9g
Oliiviöljy 70g621kcal0g0g70.2g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.2g0.3g1.2g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g20g1.1g1.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g211g559kcal59g0g35.8g0g
Pesto (Pirkka)56g326kcal2.4g2.1g34.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g8556kcal511.4g432.6g550.4g47.2g
Valittu annoskoko3976g4278kcal255.7g216.3g275.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna1988g2139kcal127.9g108.2g137.6g11.8g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092