Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 701g161kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Rucola tuore (Italia), annos 15g351g77kcal10.2g6.3g1.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1052g2030kcal199.9g1.1g136.7g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g105g947kcal0g0g105.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1753g1052kcal17.5g78.9g70.1g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g8611kcal483.6g217g630g57.8g
Valittu annoskoko3976g4306kcal241.8g108.5g315g28.9g
Annoskoko puolitettuna1988g2153kcal120.9g54.3g157.5g14.5g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967