Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2100g583kcal25g85.2g4.2g44.1g
Sokeri 179g724kcal0g178.3g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g280g87kcal0g28g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g2813kcal51.8g586.6g8.6g88.6g
Valittu annoskoko3976g1406kcal25.9g293.3g4.3g44.3g
Annoskoko puolitettuna1988g703kcal13g146.7g2.2g22.2g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227