Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g171g48kcal1g10.2g0.3g4.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g541g703kcal108.1g0g32.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g563g1408kcal107g0.2g123.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7956g5003kcal449.2g160.4g315g17.6g
Valittu annoskoko3978g2502kcal224.6g80.2g157.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna1989g1251kcal112.3g40.1g78.8g4.4g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929