Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)67g233kcal8.5g46.5g1.3g2.1g
Atria kevyt jauheliha78g132kcal14.8g0g7.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)11g39kcal0.6g8.3g0.4g0.6g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio3.7g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Mozzarella juustoraaste, valio17g48kcal4.3g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g927kcal57g111g27.4g5.4g
Valittu annoskoko398g464kcal28.5g55.5g13.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna199g232kcal14.3g27.8g6.9g1.4g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358