Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)113g203kcal21.4g0.1g12.4g0g
Hapukoor 20% (Alma)79g161kcal2.2g2.5g15.7g0g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Hapankorppu 58g195kcal5.7g35.5g1.2g9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Liivate 6.8g24kcal5.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana797g1661kcal77g85g106.6g18.8g
Valittu annoskoko398g831kcal38.5g42.5g53.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna199g415kcal19.3g21.3g26.7g4.7g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120254