Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 56g170kcal10.1g27.3g0.6g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK16g25kcal3.3g0g14.2g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g540kcal44g54.6g38.6g12g
Valittu annoskoko398g270kcal22g27.3g19.3g6g
Annoskoko puolitettuna199g135kcal11g13.7g9.7g3g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917