Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g180g43kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g90g162kcal17.1g0g10.8g0g
Siirappi 14g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g505kcal39.2g34.4g22.4g8.4g
Valittu annoskoko398g253kcal19.6g17.2g11.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna199g126kcal9.8g8.6g5.6g2.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052