Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g200g596kcal6g9.6g8.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g150g465kcal14.5g92.8g3.1g9g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana797g2427kcal46.8g229g44.6g18g
Valittu annoskoko399g1214kcal23.4g114.5g22.3g9g
Annoskoko puolitettuna199g607kcal11.7g57.3g11.2g4.5g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975