Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 153g52kcal1.1g8.4g0.2g2.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.2g13kcal0.1g1.3g0.8g0g
Ruokosokeri18g75kcal0g18.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.1g21kcal0g5g0g0.1g
Mansikka 219g102kcal1.1g18.4g0.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana797g524kcal4.6g103g2.8g12.8g
Valittu annoskoko399g262kcal2.3g51.5g1.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna199g131kcal1.2g25.8g0.7g3.2g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727