Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Tattarijauho, Myllynparas16g55kcal2.1g11g0.3g0.9g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 15g52kcal0.8g11.4g0.2g0.2g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g38g60kcal6.4g0.4g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio50g70kcal1.4g3.2g6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 63g40kcal2g3g2.2g0g
Kaurajauho 14g52kcal2g7.8g1g1.4g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 30g21kcal0.9g1.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1346kcal51.8g81.8g88.6g10g
Valittu annoskoko399g673kcal25.9g40.9g44.3g5g
Annoskoko puolitettuna200g336kcal13g20.5g22.2g2.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712