Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 31g168kcal0.3g0.2g18.8g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Grahamjauho 31g102kcal3.3g18.8g0.7g3.1g
Mustikka metsä- 125g55kcal0.6g8g0.8g4.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g25g29kcal0.7g1g2.5g0g
Rahka Milbona63g43kcal7.6g2.4g0.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1510kcal43g197.6g55.2g17g
Valittu annoskoko399g755kcal21.5g98.8g27.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna200g378kcal10.8g49.4g13.8g4.3g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163