Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 70g618kcal0g0g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g2497g499kcal15g94.9g7.5g149.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g999g3366kcal124.8g671.2g20g59.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g9256kcal295.8g1581.2g196.6g433.8g
Valittu annoskoko3980g4628kcal147.9g790.6g98.3g216.9g
Annoskoko puolitettuna1990g2314kcal74g395.3g49.2g108.5g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828