Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g168g92kcal10.1g5g3.4g168g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 800g506kcal24g38.4g28g0g
Oliiviöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)320g320kcal51.2g3.2g9.6g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)800g640kcal16.8g104g12.8g29.6g
Ketsuppi, Pirkka240g257kcal2.4g60g0g2.9g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)120g228kcal0.6g54g0.7g4.8g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g400g1320kcal108g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g13482kcal646.2g534.4g961.4g410.6g
Valittu annoskoko3980g6741kcal323.1g267.2g480.7g205.3g
Annoskoko puolitettuna1990g3371kcal161.6g133.6g240.4g102.7g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458