Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1998g5953kcal59.9g95.9g87.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.7g22.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g1498g4644kcal145.3g927.3g31.5g89.9g
Sokeri 120g487kcal0g119.7g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g24245kcal467.8g2288g446.2g179.8g
Valittu annoskoko3980g12122kcal233.9g1144g223.1g89.9g
Annoskoko puolitettuna1990g6061kcal117g572g111.6g45g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975