Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g876g1488kcal175.1g0g87.6g0g
Peruna, uusi 650g506kcal11g104.7g1.3g6.5g
Sipuli kuivattu 25g68kcal2.6g8.8g0.4g8.8g
Keittojuurekset, apetit500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Vesi, vesijohtovesi 1876g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g28g69kcal1.7g2.3g5.8g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g19g61kcal1.9g9.4g1.9g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g4645kcal393.6g298.4g197g57.4g
Valittu annoskoko3980g2322kcal196.8g149.2g98.5g28.7g
Annoskoko puolitettuna1990g1161kcal98.4g74.6g49.3g14.4g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125