Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1177g541kcal7.1g129.4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1101g373kcal22.7g47.6g2.3g28.1g
Parsa 926g144kcal11.9g11.1g1.9g13.9g
Ruokaöljy keskiarvo 100g885kcal0g0g100g0g
Hunaja 75g248kcal0.4g60.7g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 150g33kcal0.5g2.4g0g0.2g
Jäävuorisalaatti, rapea451g45kcal5g3.6g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g4536kcal95.2g509.6g210.2g95.2g
Valittu annoskoko3980g2268kcal47.6g254.8g105.1g47.6g
Annoskoko puolitettuna1990g1134kcal23.8g127.4g52.6g23.8g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739