Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)667g2334kcal85.4g464.8g12.7g21.3g
Atria kevyt jauheliha778g1323kcal147.8g0g77.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2223g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)109g392kcal6g82.8g3.8g6g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio37g103kcal3.4g6.6g7g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio167g484kcal43.3g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g9270kcal571.8g1108.4g272.6g55g
Valittu annoskoko3980g4635kcal285.9g554.2g136.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna1990g2318kcal143g277.1g68.2g13.8g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358