Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 720g1638kcal136.8g0g122.4g0g
Porkkanaraaste 200g660g178kcal4g35g1.3g16.5g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g40g268kcal0.2g0.2g29.6g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kananmuna kuorineen punnittu440g554kcal48.4g1.3g39.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g280g1092kcal81.2g5.6g81.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7962g11155kcal634.2g683.4g630.2g93.6g
Valittu annoskoko3981g5577kcal317.1g341.7g315.1g46.8g
Annoskoko puolitettuna1991g2789kcal158.6g170.9g157.6g23.4g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260