Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1201g461kcal12g82.8g2.4g30g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g3502kcal274.6g245g142.8g88.8g
Valittu annoskoko3984g1751kcal137.3g122.5g71.4g44.4g
Annoskoko puolitettuna1992g876kcal68.7g61.3g35.7g22.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711