Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus840g2856kcal193.2g445.2g31.1g50.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1067g1771kcal202.7g0g106.7g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g667g800kcal22.7g24g66.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g227g635kcal43.1g0.1g49.9g0g
Juusto, cheddar 501g2070kcal128.5g0.5g172.5g0g
Emmental juustoraaste valio133g520kcal38.7g0g40g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.7g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g27g80kcal4.3g1.9g6.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl147g191kcal19.2g0.4g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g18161kcal1321.6g994.2g972.2g113.8g
Valittu annoskoko3984g9081kcal660.8g497.1g486.1g56.9g
Annoskoko puolitettuna1992g4540kcal330.4g248.6g243.1g28.5g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297263