Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g1797g1977kcal431.4g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Margariini 80% keskiarvo90g638kcal0.3g0.2g71.9g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1498g1648kcal44.9g47.9g149.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g8849kcal968.8g153.8g499.8g20.4g
Valittu annoskoko3984g4424kcal484.4g76.9g249.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna1992g2212kcal242.2g38.5g125g5.1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486