Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 773g589kcal14.5g119.9g1.5g7.7g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Purjosipuli 51g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala15g42kcal3g0.7g3g0g
Nakki,popsi grillinakki821g2127kcal98.6g46g172.5g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 2098g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g5673kcal238.2g357.6g355.4g29.8g
Valittu annoskoko3984g2836kcal119.1g178.8g177.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna1992g1418kcal59.6g89.4g88.9g7.5g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754