Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2128g3617kcal255.3g0g212.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g266g984kcal37g192.8g6.6g10.9g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g798g2234kcal18.4g27.9g223.4g0g
Kananmuna kuoreton 585g835kcal73.1g1.8g60g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Mineraalisuola keskiarvo 27g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g15482kcal775.2g467.4g1006.4g28g
Valittu annoskoko3984g7741kcal387.6g233.7g503.2g14g
Annoskoko puolitettuna1992g3871kcal193.8g116.9g251.6g7g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144